Ta tempen på bilbyen Bergen

Fremtidsbyen Bergen trenger miljø- og klima-vennlige transportsystemer som er så gode at de foretrekkes og velges av innbyggerne i byen og nærområdene. Planleggere og politikere må tilrettelegge for dette, men vi som innbyggere bestemmer også med våre personlige valg om Bergen forblir bilbyen Bergen eller kan bli miljøbyen Bergen. Hvilket transportmiddel velger vi? Hvordan reiste du hertil i dag?

I spørreskjema som er lenket under kan du være med å ta tempen på bilbyen Bergen. Dette er laget i anledning Christiekonferansen 2016. Alt som skal til er at du svarer på hvordan du ankom her i dag og angir avreisested på et interaktivt kart.

  • lenke til spørreskjema
  • Undersøkelsen blir kontinuerlig oppdatert her.
  • Det endelige resultatkartet (under) blir oppdatert til hver pause og ved konferansens slutt. Du kan se en større versjon av resultatkartet her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *